PARAPROJECT IT MINI Case i-10KC

PARAPROJECT IT MINI Case i-10KC

PARAPROJECT IT MINI Case i-10KC

Oplaad-, transport- en bewaarkoffer voor maximaal 10 tablets (alle iPad-, Android en Windows-tablets, die via USB opgeladen kunnen worden). .

De PARAPROJECT® Case i10 Charge Only en Case i10 KidsCover combineert ergonomisch design, flexibele functionaliteit en bescherming van de apparaten in een beproefde vorm. Uitstekend geschikt voor het onderwijs. De Parat Mini Case i-10KC is zeer compact en flexibel en is daardoor een ideale reispartner voor trainers en docenten. Dankzij de 4 zwenkwielen en het trolley systeem is de Case i-10 heel makkelijk door gangen, over voetpaden en drempels te rollen. Uitstekend geschikt voor het onderwijs. De Parat Mini Case i-10KC is zeer compact en flexibel en is daardoor een ideale reispartner voor trainers en docenten. Dankzij de 4 zwenkwielen en het trolley systeem is de Case i-10 heel makkelijk door gangen, over voetpaden en drempels te rollen. Met de nieuwe PARAPROJECT® Case i10 transporteert en beschermt u uw draagbare toestellen nu des te gemakkelijker. Leeg gewicht minder dan 9,5 kg! Verkrijgbaar in het zilver en zwart. PARAT is de toonaangevende fabrikant op het gebied van mobiele IT oplossingen voor educatieve, publieke en industriële toepassingen. Met de in Duitsland ontworpen, gefabriceerde, TUV geteste en gepatenteerde producten is PARAT een belangrijke leverancier in de Europese markt. PARAT staat voor slimme oplossingen voor mobiele IT, voor innovatieve producten voor digitaal onderwijs en voor IT koffers voor de service industrie. De Parat (trolley)koffers zijn uitstekend geschikt voor alle toepassingen op het gebied van laptop/netbook beheer binnen scholen, service en presentatie toepassingen

€ 1.029,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
4006793895799
Laadt maximaal 10 tablets (max. 11“) gelijktijdig op, via USB met maximaal 2,4 ampère per poort

• Opladen van alle apparatuur mogelijk in zowel gesloten als geopende koffer • De originele USB-kabels worden gebruikt • Incl. vak voor notebook; grootte vak: 305 x 28 x 370 mm • 10 vakken, max. grootte vakken: 260 x 28 x 310 mm • Zeer laag eigen gewicht: Case i10 (+ KidsCover) 8,5 kg (9,4 kg ), buitenafmetingen: 530 x 395 x 518 mm • KidsCover-versie: zoals hierboven beschreven, maar zonder vakindeling en zonder vak voor notebook; KidsCover niet bij de levering inbegrepen .

Schrijf je eigen review
Je reviewed:PARAPROJECT IT MINI Case i-10KC