KidsCover, kind veilige en schokbestendige iPad hoezen en Hooftelefoons voor thuis en op school

Als ouders van jonge kinderen hebben we uit eerste hand ervaren dat het natuurlijk super leuk is dat ze lerend spelen op de iPad. We hebben helaas ook ervaren dat de tablets zonder goede bescherming snel kapot kunnen gaan. We vonden ook geen veilige hoofdtelefoon, dit kan een stuk beter dachten wij.

We zijn onze hele carrière al bezig om duurzaam speelgoed te maken en zijn doordringen van de wetenschap dat kinderprodukten extra veilig moeten zijn.

 

De veiligste materialen voor uw kind

We gebruiken voor onze iPad hoezen en Hoofdtelefoons EVA (Ethylene vinyl acetate) schuim. EVA is super veilig. er zitten geen schadelijke stoffen in, het is super licht, en ultra schokbestending.

 

Recyclebaar en makkelijk te desinfecteren

Zeker in deze tijd is een belangrijk voordeel van EVA schuim dat het makkelijk te desinfecteren is met standaard desinfectie middel of door het met zeep te wassen. Een andere reden waarom we voor EVA materiaal gekozen hebben is omdat het makkelijk te recyclen is.

 

Safe ’n Sound, dé meest kindvriendelijke en duurzame hoofdtelefoon

Naast dat EVA praktisch onbreekbaar is hebben we onze Safe ’n Sound hooftelefoons bovendien voorzien van zeer veilige en met textiel omhulde vervangbare kabel. Het volume gelimiteerd tot een veilige 85dB. Met de extra verkleiningstukje voor de kleinste past de Safe n Sound goed voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Of ouder, maar dat hangt natuurlijk van de grote van het kind af.

 

KidsCover Starterkit – Gratis Screencover en KidsStylus

U ontvangt bij uw bestelling een gratis Screenprotector, zodat u zich ook geen zorgen meer hoeft te maken over krassen op het scherm! Daarnaast zit bij ieder KidsCover een leuke maar vooral ook handige KidsStylus. Kinderen leren sneller schrijven en tekenen met een pen of een potlood als ze met een Stylus op de tablet schijf of teken oefeningen doen.

 

Scholen en Kinderdagverblijven

De ultieme duurzaamheid test voor een produkt is het gebruik door vele kinderen op scholen. We kunnen met trots zeggen dat KidsCover die test keer op keer doorstaat. Mede hierom leveren we al jaren aan honderden scholen en kinderdag verblijven maar natuurlijk ook direct aan u voor thuis gebruik.

 

Snelle levering en veilig bestellen

Wij sturen uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling op en u kunt het uiteraard binnen 8 dagen terugsturen als het niet bevalt.

Bestelt u voor een school of voor een andere organisatie en heeft u interesse in grotere aantallen, stuur dan even een email aan [email protected] en we nemen kontakt met u op.

 

Bestelt u voor een school of voor een andere organisatie en heeft u interesse in grotere aantallen, stuur dan even een email aan [email protected] en we nemen kontakt met u op.